Werkplaats

werkplaatsSpeciaal voor het onderhoud en de reparatie van Italiaanse klassieke en bijzondere auto’s heeft Bella Macchina een perfect ingerichte werkplaats gerealiseerd, waarmee we onze klanten en automobielen op elk gebied naar volle tevredenheid kunnen bedienen. Overigens gebruikt en adviseert Bella Macchina AGIP smeermiddelen.

logo

Ook voor een deel- of totaalrestauratie van uw Italiaanse automobiel bent u bij Bella Macchina aan het goede adres. In deze gevallen regisseert Bella Macchina het carrosseriewerk dat wordt uitbesteed aan betrouwbare partners. Alle overige werkzaamheden worden in het eigen bedrijf verricht.

raceIndien u met uw automobiel aan klassieker rally’s of andere sportieve evenementen deelneemt kunnen we ook de preparatie en modificaties voor u verzorgen. Natuurlijk worden veranderingen aan uw voertuig volgens de geldende reglementen van de organisator van het evenement uitgevoerd.

rdw-erkendZoals verwacht mag worden is ons bedrijf RDW erkend en voldoen we aan alle eisen die door de RDW aan ons klassiekerbedrijf worden gesteld. Graag verzorgen we dan ook de jaarlijkse APK-keuring of een aankoopkeuring voor uw automobiel.

Graag tot ziens van maandag tot en met donderdag in onze werkplaats!

Vanzelfsprekend keuren we uw kostbare bezit met respect voor oudere en delicate techniek. In het geval van import of export van uw automobiel verzorgen we eventueel ook de kentekenregistratie of exportvergunning van de RDW. U kunt dus voor alle technische zaken omtrent uw klassieke of bijzondere Italiaanse auto bij ons terecht zodat u elk jaar opnieuw met een veilig en tevreden gevoel van uw automobiel kunt genieten.

QR Code Business Card