Bella Macchina Reparto Corse

Race preparatie en constructie

rallybertone3Voor hen die met Italiaanse auto’s aan sportieve evenementen deelnemen of dat in de toekomst van plan zijn beschikt Bella Macchina Reparto Corse over de nodige kennis en ervaring om zo’n deelname succesvol voor te bereiden, te begeleiden, af te ronden en waar nodig te verbeteren. Alles in overleg met de cliënt en met respect voor zijn of haar budget.

In onze werkplaats passen we onderstellen aan, maken we motoren sneller en/of betrouwbaarder, zorgen we voor versteviging en aanpassing van versnellingsbakken, aandrijfassen en differentiëlen.

P1020370Ook de “werkplek” van een race of rally auto nemen we op verzoek onder handen. Het traditionele lichter maken, dashboard aanpassingen, doorlassen en het plaatsen van een rolkooi, racestoelen, tripmaster, intercom, 2-way radio, brandblusinstallatie, we kunnen het allemaal en goed ook!

Het oog wil ook wat!

Wie onze race en rally auto’s wel eens heeft gezien weet dat we net als onze klanten houden van “strak en net werk”. Dat betekent in de praktijk een goed lak- en stickerontwerp (evt naar voorbeeld) voor de buitenzijde en een mooie afwerking van onderzijde, onder de motorkap/kofferdeksel en in het interieur.

Hierdoor beleven onze klanten nog meer plezier van hun race/rally auto, ook als deze niet over het circuit raast.

Circuit service

racer75Of het nu een rally, een Trackday of een wedstrijd in de Alfa Romeo Challenge of DNRT is, wij kunnen u, uw auto(‘s) en gezelschap begeleiden en ontzorgen.

We kunnen zorgen voor transport naar het circuit of de proef van uw keuze in Europa. Eventueel verzorgen we ook de circuitservice inclusief brandstof en reservedelen.

Wilt u de inwendige mens ook verzorgd hebben dan kunnen we Laura Beumer van La Bottega (winkel in wijn en delicatessen en onderdeel van Bella Macchina) inschakelen voor een goede Italiaanse lunch en/of tussendoortjes en drankjes.

Ook een meer budget vriendelijke verzorging is geen probleem voor ons!

U ziet, voor de sportievelingen onder ons kunnen wij een totaalpakket bieden, maar ook 1 enkele modificatie verzorgen. Ook werken we graag samen met constructeurs/preparateurs van uw keuze.

Is uw interesse gewekt? Kom eens een goede kop Italiaanse koffie drinken, we lichten e.e.a. graag toe.

QR Code Business Card