Café

cafe1

Op vrijdag, zaterdag en koopzondagen bent u van harte welkom in ons gezellige Illy espresso café. Hier kunt u genieten van een kopje echte Italiaanse espresso, cappuccino of andere koffie. Ook voor een glas frisdrank of een kopje thee kunt u er terecht. U vindt er tevens een uitgebreide collectie lectuur, zowel auto gerelateerd als diverse luxe magazines. In het gehele pand zijn beeldschermen geïnstalleerd waarop we beelden laten zien van klassieker rally’s of andere autosport evenementen zodat er altijd iets te beleven is.

cafe2

In het espressocafé en de winkel vindt u ook een uitgebreide collectie espressokoffie en accessoires van het merk Illy. Zo hebben we altijd mooie verpakkingen (kadotip) met collectioncups op voorraad, zijn er de ‘echte’ Francis Francis espressomachines en verkopen we ook de prachtig vormgegeven latte glazen van Illy. Ook voor de ‘gewone’ Illy kopjes en andere glazen met het rode logo kunt u bij ons terecht.

Voor de bambini onder ons is er een kinderhoek grenzend aan het espressocafé. Hier kunnen kinderen met auto’s, lego etc. spelen of een spannende racegame spelen op onze playstation. U bent van harte welkom!

QR Code Business Card